Телесна вага

Телесна вага

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ADLER AD 8121
Капацитет на мерење 150 кг;     Градирање d=100g;     Подлога напаревна од 6мм  сигурносно стакло;     Голем ЛЦД екран;     Автоматско поставување на нула;     Автоматско икслучување;     Ин..
999ден
ADLER AD 8123
ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА Капацитет на мерење 150 кг Градирање d=100g Монитор за маснотии ЛЦД дисплеј Подлога направена од калено сигурносно стакло 10 мемории Автоматско исклучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретува..
1,099ден
ADLER AD 8135
ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА Капацитет на мерење 150 кг Точност 100 гр Градирање d=100g Монитор за маснотии Монитор за телесни масти Монитор за течности ЛЦД дисплеј со позадинско сино осветлување Подлога направена од калено сигурносно стакло 12 ме..
1,199ден
AEG PW 4916 FA
ТЕЛЕСНА ЕЛЕКТРОНСКА ВАГА Електронска телесна вага од стакло за мерење на тежината,телесните маснотии, водата во телото мускулната маса и консумацијата на енергија Меморија за 10 корисници Мери во килограми  Опсег на мерење - до 180 кг Мерење на телесните масно..
1,450ден
BOMANN PW-1418CB
PW 1418 CB Вага за бања   Електронски LCD екран Единици за мерење во kg, lb, st (конвертибилни) Мерен опсег до 150 кг Мерен опсег од 2,5-150 кг поделен на 100 гр чекори Ниска подлога за одржување Отпорна на лизгање безбедна база Автоматско исклучување, го прод..
899ден
GORENJE OT180GW
Вага за телесна тежина Електронска Ultra Slim дизајн Модерен дизајн Мерна единица: KG Максимална тежина: 180 kg Прецизност од 1 gr: 100 g Моментален приказ на тежината на дисплејот Калено стакло Патентирана сензорска технологија Лесно чистење..
1,690ден
GORENJE OT180KARIM
Вага за телесна тежина Електронска Ultra Slim дизајн Модерен дизајн Мерна единица: KG Максимална тежина: 180 kg Прецизност од 1 gr: 100 g Моментален приказ на тежината на дисплејот Калено стакло Патентирана сензорска технологија Лесно чистење..
1,850ден
LAICA PS1016B
Капацитет на мерење 180 кг Градирање d=100g Монитор за маснотии ЛЦД дисплеј Подлога направена од калено сигурносно стакло 10 мемории Автоматско исклучување Индикатор за ниско ниво на батерија Индикатор за преоптеретување Индикатор за грешк..
1,450ден
SENCOR SBS 2507 BL
ТЕЛЕСНА ЕЛЕКТРОНСКА ВАГА Боја бела Електронска телесна вага од стакло за мерење на тежината Мери во KG/LB Калено стакло 6 мм Тенок дизајн 18мм Мерење до 2-150kg, скала од 100г Голем и лесно читлив дисплеј Автоматско исклучување кога не работи ..
999ден
SEVERIN PW 7010
Капацитет на мерење 180 кг; Градирање d=100g; ЛЦД дисплеј; Можност за анализа на: телесната тежина, масти, течности во телото, мускулна и коскена маса, дневна потреба на калории, BMI (Индекс на телесна тежина) Меморија на 10 функции Анализа на телесна маст и течност Опремена со висо..
1,499ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012