Апарати за домакинство

Апарати за домакинство

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT 1350
- вграден 60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици 2x25W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm - N/RV систем - боја: бела, црна и инокс ..
2,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012