Аспиратори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT 1350 Black
Телескопски аспиратор - вграден  60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици  2x28W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm -  N/RV систем - боја: металик тело со црн панел   ..
3,290ден
FAVORIT 1350 Inox
Телескопски аспиратор - вграден  60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици  2x28W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm -  N/RV систем - боја: бело тело со инокс панел ..
3,299ден
FAVORIT 1350 White
Телескопски аспиратор - вграден  60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици  2x28W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm - N/RV систем - боја: металик тело со inox панел ..
3,200ден
FAVORIT 2240 LX
Инка аспиратор - 60 cm модел - копче on/off - 3 брзини - 550 m3/h - 1 мотор - сијалици  1x28W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm -  N/RV систем - боја: inox ..
5,000ден
FAVORIT 3159 INOX - (60cm)
Инка аспиратор со стакло - 60 cm модел - on/off копче - 3 брзини - 550 m3/h - 1 мотор - сијалици  1x28W - калено транспаретно стакло - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm -  N/RV систем - боја: inox панел со стакло ..
6,990ден
FAVORIT 3159X 90cm
- 90 cm модел - копче on/off - 3 брзини - 550 m3/h - 1 мотор - сијалици 1x28W - калено црно стакло - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm - N/RV систем - боја: inox, црн ..
8,500ден
GORENJE BHP623E11B
Вграден кујнски аспиратор Издувно и проточно Енергетска класа: C Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло Боја на куќиште/декоративен оџак: Црна Енергетска класа на осветлувањето : A Енергетска класа на филтерот за маснотии: A ..
5,190ден
GORENJE BHP623E13X
Вграден кујнски аспиратор Издувно и проточно Енергетска класа: C Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс Енергетска класа на осветлувањето : A Енергетска класа на филтерот за маснотии: A Енергетска класа на проток на воздух: B Максимален проток..
7,790ден
GORENJE DF6116E
Вграден кујнски аспиратор   Управување: Преклопник   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 384 m³/h   Енергетска класа: F   Gorenje   Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm ..
5,190ден
GORENJE DL610SR
Интегриран кујнски аспиратор   Управување: Преклопник   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 336 m³/h   Енергетска класа: E   Gorenje   Димензии (ШxВxД): 52,4 × 14,8 × 28,9 cm ..
5,150ден
GORENJE DT6SY2B
Куќиште: Лакирана површина Црна Одвод: Инокс Боја на декоративниот оџак: Инокс Самостоен ѕиден кујнски аспиратор Издувно и проточно Управување: Копче - simplicity Механичко управување Стандардна Халогенско осветлување: 2 × 20 W Копче за уклучување/исклучува..
16,990ден
GORENJE DT6SY2W
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор   Управување: Копче - simplicity   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 618 m³/h   Енергетска класа: D   Gorenje  Simplicity 2   Димензии (ШxВxД):&nbs..
16,950ден
GORENJE WHC623E16X
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор   Управување: Копче   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 505 m³/h   Енергетска класа: B   Gorenje  Essential линија   Димензии (ШxВxД): 60 × 25..
6,490ден
GORENJE WHCR623E15X
Самостоен ѕиден кујнски аспиратор   Управување: Копче   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 408 m³/h   Енергетска класа: C   Gorenje  Essential линија   Димензии (ШxВxД): 60 × 29..
8,150ден
MAX 3262 INOX
Мотор: 2 x 90W  Механичка контролна табла со 3 брзини  On/ Off пилот сијаличка 1 х 28W лампа Капацитет: 460 m3/h Двокасетен филтер Ширина: 60 сантиметри Материјал: нер'ѓосувачки челик Боја:инокс ..
3,690ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012