Бојлер

Бојлер

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ARISTON PRO 10 R/3
Волумен: 10L Монтажа: високо Греач: 1,2 kw Тежина: 6,1 kg Димензии во мм: 360Х254Х360 ..
3,690ден
ARISTON PRO R80 V2K
Волумен: 80L Монтажа: Високо  Греач: 1,8kw Тежина: 21,5 kg Димензии во мм: 785X450X480 ..
5,990ден
BOSCH ES 080
Комбиниран бојлер  Лева страна Моќност:2000W  Капацитет:80L  Стакло керамичка заштита на казанот  Сигурносен вентил  Димензии:78x46x44cm Боја: бела ..
8,700ден
BOSCH ES 080 BASIC
Волумен: 80Л Нето тежина: 21.4кг Греач:2000 KW Монтажа: Високо Димензии на бојлерот(mm): 460х780х440 Пречник(mm):460 ..
6,590ден
BOSCH TR1100 21 B
TR1100 21 B е хидрауличен проточен бојлер B класа од 21kW Работен притисок : 0.8 бари Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW Годишна потрошувачка на енергија: 497 kWh Бучавост: 15 dB Kaпацитет на топла вода во минута: 11,6л/6,3 л/мин. (380С/600С) Бакарни цевки : гре..
17,499ден
BOSCH TR2000 21 B
TR2000 21 B е хидрауличен проточен бојлер А класа од 21kW Работен притисок : 0.8 бари Регулатор на моќноста : 14 kW/21 kW Годишна потрошувачка на енергија: 483 kWh Бучавост: 15 dB Kaпацитет во минута : (380С/600С) 11,6л/6,3 л/мин. Пластични цевки во сог..
12,499ден
FAVORIT TCA 502
- Капацитет 50 L - Тип на контрола механички - Димензии 426 х 614 mm - Тежина (нето/бруто) 18/21 kg - Моќност 220-240V; 50 Hz - Регулација на температура на вода 35-85 C° - Копче за регулација на температура на вода - Термозаштита против прегревање 106 C° - Грејна моќност 1980 W ..
4,599ден
FAVORIT TCA 512
- Капацитет 50 L - Тип на контрола механички - Димензии 426 x 614 mm - Тежина (нето/бруто) 18/21 kg - Моќност 220-240V; 50 Hz - Фиксна температура на вода до 80 C° - Термозаштита против прегревање 106 C° - Термометар - Грејна моќност 1980 W - Работен притисок 8 bar - Сигурносе..
4,399ден
FAVORIT TCA 802
- Капацитет 80 L - Тип на контрола механички - Димензии 426/874 mm - Тежина (нето/бруто) 24/27 kg - Моќност 220-240V; 50 Hz - Регулација на температура на вода 35-85 C° - Копче за регулација на температура на вода - Термозаштита против прегревање 106 C° - Грејна моќност 1980 W -..
5,099ден
FAVORIT TCA 812
- Капацитет 80 L - Тип на контрола механички - Димензии 426/874 mm - Тежина (нето/бруто) 24/27 kg - Моќност 220-240V; 50 Hz - Фиксна температура на вода до 80 C° - Термозаштита против прегревање 106 C° - Термометар - Грејна моќност 1980 W - Работен притисок 8 bar - Сигурносен ..
4,799ден
GORENJE GT10O
Тип: Бојлер под притисок Деклариран профил за употреба: XXS Енергетска класа: А Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36,3 % Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,38 kWh Прилагодување на температурата на термостатот: e Функција EcoSm..
5,690ден
GORENJE GT10U
Тип: Бојлер под притисок Деклариран профил за употреба: XXS Енергетска класа: А Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,2 % Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,46 kWh Прилагодување на температурата на термостатот: e Функција EcoSm..
5,690ден
GORENJE GT5O
Тип: Бојлер под притисок Деклариран профил за употреба: XXS Енергетска класа: А Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,9 % Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,41 kWh Прилагодување на температурата на термостатот: e Функција EcoSm..
5,390ден
GORENJE GT5U
Тип: Бојлер под притисок Деклариран профил за употреба: XXS Енергетска класа: А Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 35,2 % Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,48 kWh Прилагодување на температурата на термостатот: e Функција EcoSm..
5,390ден
GORENJE TEG 10O
ВИСОКО МОНТАЖЕН БОЈЛЕР Енергетска класа: А Потрошувачка на енергија kWh/24h: 2,46 kWh Волумен: 9,8 l Начин на монтажа: Висока монтажа Висина: 454 mm Ширина: 310 mm Длабочина: 265 mm Нето тежина на апаратот: 4,4 kg Тежина ..
3,290ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012