Фрижидери

Фрижидери

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT CF 330 N
Комбиниран фрижидер CF 330 N *Карактеристики: - димензии В/Ш/Д: 170/54/61 cm - бруто/нето волумен: 251/239 l - ладилник/замрзнувач нето волумен: 172/67 l - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела *Останати карактеристики: - изменливи врати - регулирачки ногарки - ..
13,990ден
FAVORIT CF 330 NS
Комбиниран фрижидер - димензии В/Ш/Д: 170/54/61 cm - бруто/нето волумен: 251/239 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 172/67 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: сребрена - изменливи врати - регулирачки ногарки - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - д..
14,490ден
FAVORIT CF 331 S
- димензии В/Ш/Д: 170/54/59.5 cm - бруто/нето волумен: 270/268 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 184/84 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р 600 A - боја: бела/сребрена - изменливи врати - регулирачки ногарки - дел за млечни производи - фиксни рачки за врата - држач за јајца ..
13,490ден
FAVORIT CF 366 INOX
- dimenzije V/Š/D: 186/59,5/65 cm - bruto/neto zapremina: 348/336 L - frižider/zamrzivač neto zapremina: 230/106 L - Energetska klasa: A+ - Gas: R600 A - boja: bela/inox - promenljiva vrata - jedan kompresor - podesive nogice - zadnji točkovi - deo za mlečne proizvode - fiks..
15,990ден
FAVORIT L 265
Фрижидер без комора *Карактеристики: - димензии В/Ш/Д: 144/54/60 cm - бруто/нето волумен: 253/250 l - Енергетска класа: А - Гас: Р600 - боја: бела *Останати карактеристики: - изменлива врата - регулирачки ногарки - фиксни рачки за врата - држач за јајца..
10,599ден
FAVORIT L141
Основни карактеристики    Димензии (В x Ш x Д): 84 × 48 × 56 cm  Бруто / нето волумен: 100/97 l  Енергетска класа: А  Гас P 600  Боја: бела    Стандардни карактеристики    променливи врата  прилагод..
6,400ден
FAVORIT NF 366 INOX
- Систем No Frost - Контролен панел (дисплеј на допир) - Диспанзер за вода (од надворешната страна) - СР индикатор за предупредување на грешка - Режим на супер ладење - Економичен режим - Држач за шишиња - димензии В/Ш/Д: 185/60/62 cm - бруто/нето волумен: 341/324 L - ладилник/з..
21,990ден
FAVORIT R 141
Фрижидер со комора *Карактеристики: - димензии В/Ш/Д: 84/48/56 cm - бруто/нето волумен: 84/81 l - ладилник/замрзнувач нето волумен: 73/8 l - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела  *Останати карактеристики: - изменлива врата - регулирачки ногарк..
6,300ден
FAVORIT R-150
- димензии В/Ш/Д: 83,8/54/59,5 cm - бруто/нето волумен: 119/117 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 105/12 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела - изменлива врата - регулирачки ногарки - фиксни рачки за врата - држач за јајца - фиксни полици на врата - прилагод..
7,990ден
FAVORIT RF 230
Основни карактеристики    Димензии (В x Ш x Д): 117 × 54 × 60 cm  Бруто / нето волумен: 183/180 l  Фрижидер / замрзнувач  Нето волумен: 132/48 l  Енергетска класа: А  Гас P 600  Боја: бела    Стандардни кара..
10,499ден
FAVORIT RF263
ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР - димензии В/Ш/Д: 144/54/57 cm - бруто/нето волумен: 216/213 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 171/42 L - Енергетска класа: А+ - Гас: R600 - боја: бела/сребрена - изменливи врати - регулирачки ногарки - прилагодувачки стаклени полици - ниво на бучав..
9,500ден
FAVORIT RF263S
Двокоморен фрижидер Димензии В/Ш/Д: 144/54/60cm Бруто/нето волумен: 223/213 l фрижидер/замрзнувач нето волумен: 171/42l Енергетска класа: А+ Гас: Р600а Боја: Сребрена Променлива врата Подесувачки ногарки задни тркала дел за млечни прои..
10,499ден
FAVORIT RF280 S
ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР - димензии В/Ш/Д: 160/54/60 cm - бруто/нето волумен: 256/253 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 211/42 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела/сребрена - изменливи врати - регулирачки ногарки - задни тркалца - дел за млечни производи со транс..
12,990ден
FAVORIT RF330
ДВОКОМОРЕН ФРИЖИДЕР - димензии В/Ш/Д: 170/60/60 cm - бруто/нето волумен: 310/305 L - ладилник/замрзнувач нето волумен: 242/63 L - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела/сребрена - изменливи врати - регулирачки ногарки - задни тркалца - дел за млечни производи - фи..
14,490ден
GORENJE NRK6191CW
Самостоен комбиниран фрижидер Енергетска класа: A+ Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата Врата: Метална рачка на врата Боја: Бела Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm ..
22,490ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012