Шпорети

Шпорети

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
ALFA PLAM S140 50 G/6
Електричен шпорет – 50cm ширина 4 грејни плочи – 7 позиции (2 x ф180; 2 x ф145мм) 2 експресни грејни плочи Вкупна приклучна моќност:  8215W Димензии(Ш/В/Д): 50 x 85 x 60cm Димензии на рерната(Ш/В/Д): 40 x 32 x 47,5cm Волумен на рерната: 60 L Дупло стакло на рернат..
12,999ден
ALFA PLAM SG 122.55.13 GI/6
Комбиниран шпорет – 55cm ширина -Две електрични грејни плочи – 7 позиции (Ø 145 mm, Ø 180 mm) -Една експресна грејна плоча -Вкупна моќност на електричен дел: 5125W -Вкупна моќност на гасниот дел: 4000W -Два плински пламеника (1000 W и 3000 W) -Вграден елект..
16,200ден
ECOLUX FS62242W
..
9,800ден
ECOLUX FS6402MXZW
Плински шпорет  60cm Боја: бела 4 Плински плочи Светилка: 15-25W Термостат: 50 - 250°C Заштита за деца Долен грејач 1300W, Горен грејач  850W Грејач за скара: 2000W   ..
9,800ден
FAVORIT 5-B (РЕРНА+ПЛОЧА)
Зависен шпорет инокс (рерна+стакло керамика) * Зависна рерна: - вградни димензии: В/Ш/Д 59,5cm/59,5cm/55cm - 6 контролни склопкисо 5 позиции - светло во рерната - една решетка и длабока тава во рерната - турбо вентилатор - горeн грејач: 1200 W - долен грејач: 1100 ..
17,600ден
FAVORIT CC500SF
Стакло керамички шпорет   - Димензии (В/Ш/Д): 85 cm/50 cm/60 cm - Стакло-керамичка плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm) - Волумен на рерна: 50 L - Позиција на контролните копчиња: лево од панелот - Длабока тепсија: 2 - Решетка во рерна  - Светло во рерн..
13,490ден
FAVORIT K622 WWFT
Комбиниран шпорет                            - димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - димензии на внатрешност на рерна: В/Ш/Д 35,20 cm/45cm/41,30 cm - капак на ш..
11,690ден
GORENJE E6110WB
Електричен шпорет Енергетска класа: А Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал Боја: Бела Боја на рачката: BK070 Врата: Стакло Класична шарка на вратата Употреблив волумен на рерната: 65 l Максимална површина на тавата за печење..
13,990ден
GORENJE EC6111SG
Електричен шпорет Енергетска класа: A  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm Енергетска класа: А Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал Боја: Inox Врата: Стакло Класична шарка на вратата Максимална површина на тавата за пече..
21,990ден
GORENJE EC6111WG
Електричен шпорет Енергетска класа: A  Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 60 cm Енергетска класа: А Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал Боја: Бела Врата: Стакло Класична шарка на вратата Максимална површина на тавата за пече..
18,990ден
KONCAR SE 5622 P.BK3
       Комбиниран шпорет Енергетска класа: B Готвење: ·         Лево напред  3 kw плински пламеник ·          Десно напред  Ø180 мм  електрична рингла  ..
13,490ден
KONCAR SE6040V.BR1
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ Енергетска класа:  A Емајлирана работна плоча 3 обични плочи: ф180, 1,5kW / ф145, 1kW / ф145, 1kW 1 експресна плоча: ф180, 2kW Вкупна приклучна моќност: 7,8 kW Димензии(В/Ш/Д): 85 x 60 x 60cm Димензии на рерната(В/Ш/Д): 36 x 43 x 40cm Број на фун..
9,990ден
KONCAR ST-6040 V.BR1
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ Енергетска класа:  A Емајлирана работна плоча 3 обични плочи: ф180, 1,5kW / ф145, 1kW / ф145, 1kW 1 експресна плоча: ф180, 2kW Вкупна приклучна моќност: 7,8 kW Димензии(В/Ш/Д): 85 x 60 x 60cm Димензии на рерната(В/Ш/Д): 36 x 43 x 40cm Број на фун..
10,490ден
QUADRO SSC-6008-04
Ел.шпорет   - димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - 4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm) - управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки - 1 длабока тепсија за рерна - решетка во рерна - светилка во рерна - POP IN/OUT фиока -Волумен на рерна: ..
9,500ден
QUADRO SSC-6008-04VC
 Ел.шпорет-стаклокерамички   - димензии: В/Ш/Д 85cm/60cm/60cm - стакло керамична плоча со 4 зони за готвење (2x145mm, 2x180mm) - управувачка табла со 6 склопки и 6 позиции на контролни склопки - 1 длабока тепсија за рерна - решетка во рерна - светилка во рерн..
14,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012