Машини за перење

Машини за перење

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT MP 8102
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА - димензии В/Ш/Д: 84,50 /59,70 /55,70 cm - 1000 вртежи во минута (RPM) - Капацитет: 8 kg - 54 L иноксен барабан - 15 програми - електронски програматор - копче за контрола на температура - индикатор за циклус на перење - одложен старт - енергетска кла..
13,490ден
FAVORIT MP 9102
- Димензии В/Ш/Д: 84,5/59,7/58,2 cm - Максимум вртежи во минута: 1000 rpm - Максимален капацитет: 9 kg - Волумен на барабан: 59 L - 15 програми - Електронски програматор - Енергетска класа: А ++ - Еко систем за заштеда на енергија - Заштита против протекување - Систем за детекти..
14,990ден
FAVORIT MP7102
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА - Димензии: В/Ш/Д - 84,5/59,7/52,7 cm - Максимум вртежи во минута: 1000 rpm - Максимален капацитет: 7 kg - Волумен на барабан: 49 lt - Програми: 15 програми - Електронски програматор - Енергетска класа: A++ - Еко систем за заштеда на енергија - Заштита ..
11,990ден
GORENJE W7723
Енергетска класа: A+++ Боја: Бела SensoCare Иновативен облик и дизајн на барабанот (SpaDrum) Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Капацитет за перење: 1-7 kg Волумен на барабанот: 54 l Тип на дисплеј: ЛЦД дисплеј TimeComfort О..
19,990ден
GORENJE W7723/I
Машина за перење - нов модел со инвертер мотор Енергетска класа: A+++(-10%) - троши 40% помалку енергија од машините со А енергетска класа Боја: Бела Капацитет за перење: 1-7 kg Inverter PowerDrive мотор SensoCare Иновативен облик и дизајн на барабанот (SpaD..
21,590ден
GORENJE WA946
Енергетска класа: А+++(-20%) - троши 50% помалку енергија од машините со А енергетска класа Боја: Бела Инвертер мотор (PowerDrive) WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Капацитет за перење: 9 kg Волумен на барабанот: 64 l ..
26,250ден
GORENJE WE62S3
Енергетска класа: A+++ Боја: Бела WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Капацитет за перење: 6 kg Волумен на барабанот: 42 l Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Одложен почеток на перење (24 часа) Едноставно користење ..
17,990ден
GORENJE WEI723
Енергетска класа: A+++ Боја: Бела Инвертер мотор (PowerDrive) WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Капацитет за перење: 7 kg Волумен на барабанот: 54 l Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Одложен почеток на перење (24 ч..
21,990ден
GORENJE WEI823
Енергетска класа: A+++ Боја: Бела Инвертер мотор (PowerDrive) WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Капацитет за перење: 8 kg Волумен на барабанот: 54 l Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј Одложен почеток на перење (24 ч..
24,690ден
GORENJE WP723
Енергетска класа: A+++ Боја: Бела WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm Капацитет за перење: 1-7 kg Волумен на барабанот: 54 l Едноставно користење Персонализирани подесувања на сите програми 16 програми Основни п..
19,990ден
GORENJE WS168LNST
Енергетска класа: А+++(-20%) - троши 50% помалку енергија од машините со А енергетска класа Боја: Бела Инвертер мотор (PowerDrive) WaveActive барабан Број на вртежи на центрифугата: 1.600 rpm Капацитет за перење: 10 kg Волумен на барабан..
36,990ден
INDESIT ITWA 51052 (EU)
                       • Машина за перење со горно полнење                        • INNEX serie                      ..
15,490ден
KONCAR VM 10 7 FC
Електронски програматор Полнење: фронтално 15 програми Капацитет на перењето: 7кг Број на вртежи на центрифугата: 1000/ O/min Систем за заштита од протекување Сензор за надзор на пената Регулација на центрифуга Регулација на температура Пр..
12,990ден
QUADRO WM-F10044C
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ Капацитет: 6 kg Број вртежи: 1000 врт/мин Волумен на барабан: 44 l Енергетска класа: A++ Проценета годишна потрошувачка на ел.енергија: 171 kWh/год Број на програми: 15 Бучност перење/центрифугирање: 58/77 dB Oдложен старт: 3h / 6h / 9h /..
11,990ден
QUADRO WM-F8042
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ Капацитет: 5 kg Број вртежи: 800 врт/мин Волумен на барабан: 42 l Енергетска класа: A+ Проценета годишна потрошувачка на ел.енергија: 167 kWh/год Број на програми: 15 Бучност перење/центрифугирање: 58/76 dB Боја: Бела Нето тежина: 63 kg ..
9,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012