Машини за садови

Машини за садови

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT MS 3000 SILVER
МАШИНА ЗА САДОВИ FAVORIT MS 3000 SILVER димензии: В/Ш/Д  85 / 45 / 60 максимален капацитет: 10 сета садови 4 програми енергетска класа: А класа на сушење: B еден циклус: 3,8 л до 17,6 л вода соодветно на програмата траење на програма (стандарден ци..
12,490ден
FAVORIT MS 3000 WHITE
Машина за садови *Карактеристики: - димензии: В/Ш/Д  85  /45 / 60 - максимален капацитет: 10 сета садови - 4 програми - енергетска класа: А - класа на сушење: B - еден циклус: 3,8 л до 17,6 л вода соодветно на програмата - траење на програма (стандарден ц..
11,490ден
FAVORIT MS 5000 SILVER
- Димензии: В/Ш/Д: 85/60/60cm - Максимален капацитет: 12 комплети - 4 програми - Енергетска класа: А + - Класа на сушење: А - Еден циклус: 12,4 l до 17,2 L вода во зависност од програмата -Траење на програма (стандарден циклус): 155 min - Енергетска потрошувачка: 0,95 ..
12,990ден
FAVORIT MS 5000 WHITE
- димензии: В/Ш/Д 85/60/60 - максимален капацитет: 12 сета садови - 4 програми - енергетска класа: А + - класа на сушење: А - еден циклус:12,4 л до 17,2 л вода соодветно на програмата - траење на програма (стандарден циклус): 155 мин - енергетска потрошувачка: 0,95 KWh - заштита о..
11,500ден
FAVORIT MS 6000 SILVER
Димензии (В×Ш×Д): 84,5×59,6×59,8 cm Максимален капацитет: 12 комплети Енергетска класа: A + Енергетска потрошувачка: 1 KWh Боја: Сребрена Start/pause копче Копче за одложен старт ..
13,990ден
FAVORIT MS 6000 WHITE
Димензии (В×Ш×Д): 84,5×59,6×59,8 cm Максимален капацитет: 12 комплети Енергетска класа: A + Енергетска потрошувачка: 1 KWh Боја: Бела Start/pause копче Копче за одложен старт ..
12,990ден
FAVORIT MS7000
- димензии: Ш/В/Д  59,8 / 85 / 59,8cm - максимален капацитет: 12 комплети - 7 програми: Предперење; Брзо 30’ 40°C; Eco; Супер 50’ 65°C; Деликатно  40°C; Хигиенско 70°C; Интензивно 65°C - енергетска класа: А ++ - Температури на перење: 40-50-65-70°C - LED екран - Одложе..
12,990ден
FAVORIT MS7000 Inox
- димензии: Ш/В/Д  59,8 / 85 / 59,8cm - максимален капацитет: 12 комплети - 7 програми: Предперење; Брзо 30’ 40°C; Eco; Супер 50’ 65°C; Деликатно  40°C; Хигиенско 70°C; Интензивно 65°C - енергетска класа: А ++ - Температури на перење: 40-50-65-70°C - LED екран - Одложе..
13,990ден
GORENJE GS52115W
Енергетска класа: A++   9 стандардни сетови   Број на корпи: 2   Aqua Stop   Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm ..
17,990ден
GORENJE GS52115X
Енергетска класа: A++   9 стандардни сетови   Број на корпи: 2   Aqua Stop   Димензии (ШxВxД): 44,8 × 84,5 × 60 cm ..
18,690ден
GORENJE GS62115W
Машина за миење садови – самостојна Енергетска класа: A++ Максимална температура на влезната вода: 60 °C Индикатор на одбраната програма On/Off индикатор Температура на миење: 40, 45, 55, 60, 65 °C 6 програми: Нормалнa програмa; Интензивно миење; Брз интензи..
19,290ден
GORENJE GS62115X
Машина за миење садови – самостојна Енергетска класа: A++ Максимална температура на влезната вода: 60 °C Индикатор на одбраната програма On/Off индикатор Температура на миење: 40, 45, 55, 60, 65 °C 6 програми: Нормалнa програмa; Интензивно миење; Брз интензи..
19,790ден
GORENJE GS63160W SmartFlex
МАШИНА ЗА САДОВИ - САМОСТОЈНА Енергетска класа: A+ Максимална температура на влезната вода: 70 °C Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор Индикатор на одбраната програма Управување: Копче Температура на миење: 70, 60, 55, 35 °C 5 програми: Интен..
24,490ден
GORENJE GS65160X
Енергетска класа: A+++ 16 стандардни сетови Број на корпи: 3 Целосен Aqua Stop TotalDry - автоматско отворање на вратата Димензии (ШxВxД): 60 × 84,8 × 59,6 cm ..
29,990ден
GORENJE GV63160 SmartFlex
Енергетска класа: A+ Максимална температура на влезната вода: 70 °C Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор Индикатор на одбраната програма Управување: Копче Температура на миење: 70, 60, 55, 35 °C 5 програми: Интензивно миење; Економична програма; ..
23,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012