Машини за сушење

Машини за сушење

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
CANDY SLCD813B-S
Машина за сушење алишта XXL транспарентна врата бела боја Кондензациска ЛЦД дисплеј 8кг Капацитет Б енергетска класа Тајмер ЛЕД индикатори Сензорски надзор на влагата со 4 сензорски програми 7 временски програми 5 дополнителни пр..
15,999ден
FAVORIT MSU 7002
Тип           Кондензациска Капацитет             7kg Запремнина на барабанот           100 литри Енергетска класа&..
12,500ден
GORENJE D724BL
Машина за сушење на алишта - кондензациска Енергетска класа: B Боја: Бела Капацитет на сушење: 7 кг Електричен Волумен на барабанот: 117 l Врата: 35 cm Агол на отвoрање на вратата: 180 ° Реверзибилно движење на барабанот Можност за..
18,990ден
GORENJE D744BJ
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ GORENJE D744BJ   Енергетска класа: B Боја: Бела Капацитет на сушење: 7 кг Волумен на барабанот: 117 l Осветлен барабан Врата: 35 cm Агол на отвoрање на вратата: 180 ° Реверзибилно движењ..
22,990ден
GORENJE D854BJ
СУШАРА GORENJE D854BJ Енергетска класа: B Боја: Бела Капацитет на сушење: 1-8 kg Волумен на барабанот: 120 l Осветлен барабан Врата: 35 cm Агол на отвoрање на вратата: 180 ° Реверзибилно движење на барабанот Мож..
20,990ден
GORENJE D8666N
Машина за сушење на алишта - кондензациска Енергетска класа: A+++ Боја: Бела Капацитет на сушење: 1-8 kg Inverter PowerDrive Капацитет на сушење: 1-8 kg Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Двојно струење на воздухот..
37,990ден
GORENJE DP7B
Енергетска класа: B Боја: Бела Капацитет на сушење: 7 кг Врата: 35 cm Агол на отвoрање на вратата: 180 ° Реверзибилно движење на барабанот Можност за директен одвод на кондензатот (AutoDrain) Персонализирани подесувања на сите..
20,990ден
GORENJE WA83IL/I
Енергетска класа: A+++ Класа на ефикасност на кондензација Боја: Бела Инвертер мотор (PowerDrive) WaveActive барабан Капацитет на сушење: 1-8 kg Двојно струење на воздухот (TwinAir) Осветлен барабан Врата: 35 cm Агол на отвoрање на вратата:&..
39,990ден
HOTPOINT ARISTON TDHP 871 RP
HOTPOINT ARISTON TDHP 871 RP (UK) • Kондензациска сушара со ТОПЛОТНА ПУМПА • Нов Модел 2017 • Бела со црна врата • 8кг • LCD Дисплеј • 7 сензорски автоматски нивоа на сушење - Set & Forget со автоматска регулација на влажноста и температурата во барабанот • 31 програма за сушење..
23,999ден
INDESIT IDC 75 B
• Кондензациска сушара • Бела • 7кг • Електронски програматор • Автоматски нивоа на сушење • Индикатор за празнење на садот за вода • 16 програми • Eco time • тајмер • Бучност: 68дб • Енергетска класа Б • Димензии: 85x59.5x61 цм ..
13,990ден
SIEMENS WT43H000
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА WT43H000BY e iSensoric, iQ300 Сушара со топлинска пумпа A+ Начин на сушење : Кондензациски Капацитет : 1-7 кг Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 1.91kW Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 1.09..
34,900ден
SIEMENS WT46B200
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ АЛИШТА WT46B200 e iQ700 сушара ен.класа B Начин на сушење : Кондензациски Капацитет : 1-8 кг Потрошувачка : при стандардна памук програма на мaх.полнење 4.61kW Потрошувачка : при стандардна памук програма на половично полнење 2.59kW softDrying s..
29,900ден
TELEFUNKEN TCD7
• Кондензациска машина за сушење алишта • Капацитет 7кг • Бела боја • 15 програми • Тајмер • Индикатори за препрол резервоар • време за чистење и преполн фитер • Звучен сигнал за крај на програмата • Автоматска функција против гужвање • Заштита од деца • Б енергетска класа •..
11,990ден
ARISTON TCM 580
•Кондезациона сушара •Енергетска класа:C •Капацитет: 8kg •Програми:11+1 •Функција ладно сушење, за полесно пеглање на алиштата •Мах време за сушење 150min •Годишна потрошувачка на енергија:628kWh •Ниво на бучава:69dB •Димензии:85x60x59cm ..
15,999ден
CANDY GCC 581NB-S
CANDY GCC 581NB-S Машина за сушење алишта • GrandO Comfort серија • XXL транспарентна врата • бела боја • Кондензациска • 8кг капацитет • Б енергетска класа • Тајмер • ЛЕД индикатори • сензорски надзор на влагата со 3 сензорски програми • 7 временски програми • 5 дополните..
14,900ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012