Диспанзери за вода

Диспанзери за вода

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
UNION HD-1233 White
Модел: HD-1233 Волтажа: 220V-50Hz Номинално внесување на топла вода: 550W Номинално внесување на ладна вода: 120W Капацитет на греење: ≥ 90°C 5L/h  Капацитет на ладење: ≤ 10°C 1.5L/h Одржување: R134a/55g Релативна влажност: < 90% ..
6,900ден
UNION HD-1233 With Fridge
Model: HD-1233 со фрижидер Voltage: 220V-50Hz Rated Hot Input: 550W Rated Cold Input: 120W Heating Capacity: ≥ 90°C 5L/R  Cooling Capacity: ≤ 10°C 1.5L/R Refregerane: R134a/55g Relative Humidity: < 90% ..
7,500ден
UNION HD-1316 SILVER
Model: HD-1316 Silver Voltage: 220V-50Hz Rated Hot Input: 550W Rated Cold Input: 120W Heating Capacity: ≥ 90°C 5L/R  Cooling Capacity: ≤ 10°C 1.5L/R Refregerane: R134a/55g Relative Humidity: < 90% ..
7,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012