Замрзнувачи

Замрзнувачи

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT F140
Вертикален замрзнувач со фиоки *Карактеристики: - димензии В/Ш/Д: 84/48/56 cm - бруто/нето волумен: 73/62 l - Енергетска класа: А+ - Гас: Р600 - боја: бела *Останати карактеристики: - изменлива врата - регулирачки ногарки - полица за мраз - фиоки за брз..
8,200ден
FAVORIT F265
Вертикални фиоки за замрзнување Основни карактеристики  Димензии (В x Ш x Д): 144 × 54 × 60 cm  Бруто / нето волумен: 210/186 l  Енергетска класа: А  Гас P 600  Боја: бела    Стандардни карактеристики    променли..
13,500ден
FAVORIT HZS 435 A+
- Бруто волумен: 375 L - Нето волумен 373 L - Енергетска класа A+ - Гас R-600 - Димензија на производ Ш/Д/В 1305x720x885 mm - Димензија на внатрешност Ш/Д/В 1180x510x675 mm - Нето тежина 62 kg - Контрола на термостат: Механичка - Прегради: 2 - Работна температура:  -18/-3..
15,500ден
GORENJE F6181AW
ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ Енергетска класа: A+ Отварање на врата: Лево/десно отворање на врата Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компресор Вкупен бруто/нето капацитет: 309 / 270 l Капацитет на замрзнување: 25 kg Издржливост при прек..
24,790ден
GORENJE F6245W
Енергетска класа: А Отварање на врата: Лево/десно отворање на врата Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компресор Вкупен бруто/нето капацитет: 238 / 208 l Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze) Капацитет на замрзнување: 15 kg И..
18,990ден
GORENJE FH210W
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ Енергетска класа: А Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компресор Вкупен бруто/нето капацитет: 210 / 198 l Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze) Капацитет на замрзнување: 14 kg Издржливост при прекин на елек..
14,590ден
GORENJE FH330W
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ Енергетска класа: А Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компресор Вкупен бруто/нето капацитет: 325 / 307 l Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze) Капацитет на замрзнување: 19 kg Издржливост при прекин на елек..
15,790ден
GORENJE FH400W
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ Енергетска класа: А Климатска класа: SN, ST, N, T                                  &n..
16,790ден
LTHA ZS30
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ Брзо замрзнување 1 компресор Механичко управување Регулација на температурата Разладувачка течност :R134А Потрошувачка на енергија кВч: 1.04 Издржливост при прекин на електрична енергија:23 h Осветлување на просторот за з..
13,000ден
LTHA ZS40
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ Брзо замрзнување 1 компресор Механичко управување Регулација на температурата Разладувачка течност :R134А Потрошувачка на енергија кВч: 1.24 Издржливост при прекин на електрична енергија:23 h Осветлување на просторот за з..
13,900ден
GORENJE F6181AX
Енергетска класа: A+ Отварање на врата: Лево/десно отворање на врата Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компресор Вкупен бруто/нето капацитет: 309 / 270 l Капацитет на замрзнување: 25 kg Издржливост при прекин на електрична енергија:&n..
25,990ден
GORENJE FH130W
ХОРИЗОНТАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ Енергетска класа: А Климатска класа: SN, ST, N, T 1 компресор Вкупен бруто/нето капацитет: 130 / 124 l Капацитет на замрзнување: 9 kg Издржливост при прекин на електрична енергија: 23 h Механичко управу..
12,490ден
LTHA ZS15
Брзо замрзнување 1 компресор Механичко управување Регулација на температурата Разладувачка течност :R134А Потрошувачка на енергија кВч: 0.84 Издржливост при прекин на електрична енергија:23 h Нето капацитет:150 l Енергетска класа: A Земја ..
10,999ден
LTHA ZS20
Брзо замрзнување 1 компресор Механичко управување Регулација на температурата Разладувачка течност :R134А Потрошувачка на енергија кВч: 0.84 Издржливост при прекин на електрична енергија:23 h Замрзнувач 1 корпа Осветлување на просторот за замрзн..
12,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012