Машини за перење и сушење

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ Енергетска класа: A Капацитет за перење: 1-9 kg Капацитет на сушење: 1-6 kg Advanced линија PowerDrive мотор Број на вртежи на центрифугата: 1.400 rpm Капацитет за перење: 1-9 kg Капацитет на сушење: 1-6 kg ..
35,590ден
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ BКАПАЦИТЕТ НА ПЕРЕЊЕ 7 KG.КАПАЦИТЕТ НА СУШЕЊЕ 5 KG.16 ПРОГРАМИ ПЕРЕЊЕ3 ПРОГРАМИ НА СУШЕЊЕВРТЕЖИ НА ЦЕНТРИФУГА 0-1200 /MIN.ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д - 85/60/54 CM.Стандардна гаранција 24 месеци ..
23,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012