Фурни, рерни

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BOSCH HBN 231E3
Фурна за вградување •Мултифункционална •Енергетска класа:А •Капацитет на фурната:66L •7 функции •Грил, Вентилатор •Димензии:60x60x55cm ..
19,990ден
CANDY FPE 502/6N
Вградна рерна Боја црна 4 Функции Аналоген програмски саат со звучен сигнал Функции : вентилатор, грил, класично печење и комбинација на две полици Врата со двослојно топлинско рефлектирачко стакло Една тепсија за печење Две решетки Сигурносн..
10,500ден
CANDY FPE 609/6X
Вградна рерна 7 Функции Дисплеј со автоматско исклучување и уклучување на печењето и со звучен сигнал Рамна стаклена внатрешна врата Врата со двослојно стакло Две решетки Една тепсија за печење Вентилатор за ладење на надворешните зидови на рерната..
14,499ден
CANDY FPP 609X
ВГРАДНА РЕРНА Мултифункционална 7 ФУНКЦИИ Вентилатор LED екран на допир Интегриран систем на ладење со вентилатор Функција одмрзнување Светло во рерната Енергетска класа: A Волумен на рерна: 53 Литри Максимална температура: 245° C Приклучна моќност..
13,990ден
Electrolux  EZB3400AOX + EXB06240XK
Electrolux  EZB3400AOX Фурна за вградување Мултифункционална рерна Енергетска класа:А Капацитет на фурната:57L  8 функции Вентилатор Дигитален тајмер Димензии:60x59x56cm Antifinger INOX Electrolux  EXB06240XK ВГРАДЛИВА ПЛОТНА 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ АВТОМАТСКО..
22,700ден
GORENJE BO53CLI
Вградна рерна Classico Енергетска класа: А Боја: Слонова коска Боја на рачката: Боја на рачката златна Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал Употреблив волумен на рерната: 67 l Конвенционална рерна (вентилатор) - 67 l Најголема употре..
17,750ден
GORENJE BO615E10X + GORENJE ECT610SC
Вградна рерна + Стаклокерамичка плоча Карактеристики за рерната: Essential линија Енергетска класа: А Боја: Инокс Боја на рачката: Инокс Материјал на управувачката плоча: Инокс Употреблив волумен на рерната: 67 l Мултифункционална рерн..
23,990ден
GORENJE BO627E10X
АКЦИЈА: 10.900 ден ..
10,900ден
GORENJE BO637E30XG
Вградна рерна Essential линија Енергетска класа: А Боја: Инокс Боја на рачката: Инокс Материјал на управувачката плоча: Инокс и стакло Употреблив волумен на рерната: 67 l Мултифункционална рерна (BigSpace) - 67 l Најголема употреблива површина ..
20,390ден
GORENJE BO71ORAX
Вградна рерна Gorenje Ora-Ïto Енергетска класа: А Боја: Сјајно црна Боја на рачката: Полиран алуминиум Материјал на управувачката плоча: Стакло Употреблив волумен на рерната: 67 l Мултифункционална рерна (BigSpace) - 67 l Најголема употреблива ..
19,750ден
GORENJE BO71SY2B
Вградна рерна Simplicity 2 Енергетска класа: А Боја: Црна Боја на рачката: InoxLook Материјал на управувачката плоча: Стакло Употреблив волумен на рерната: 67 l Мултифункционална рерна (BigSpace) - 67 l Најголема употреблива површина за печење ..
17,890ден
GORENJE BO72SY2B
Вградна рерна Simplicity 2 Енергетска класа: А Боја: Црна Боја на рачката: InoxLook Материјал на управувачката плоча: Стакло Употреблив волумен на рерната: 67 l Мултифункционална рерна (BigSpace) - 67 l Најголема употреблива површина за печење ..
18,890ден
Gorenje BO75SY2B
Simplicity 2 Енергетска класа: А Боја: Црна Боја на рачката: InoxLook Материјал на управувачката плоча: Стакло Употреблив волумен на рерната: 67 l Мултифункционална рерна (BigSpace) - 67 l Најголема употреблива површина за печење (SiperSize) Ма..
22,150ден
GORENJE BO75SY2B
Вградна рерна Simplicity 2 Енергетска класа: А Боја: Црна Боја на рачката: InoxLook Материјал на управувачката плоча: Стакло Употреблив волумен на рерната: 67 l Мултифункционална рерна (BigSpace) - 67 l Најголема употреблива површина за печење ..
22,150ден
SIEMENS HB23GB540
ВГРАДНА РЕРНА HB23GB540 e iQ500 мултифункционална рерна со 7 начини на загревање: горно/долно загревање-стандардно печење циркулација на топол воздух-се користи за одржување на температурата долно загревање-прикладно за допекување од долната страна скара со&..
24,900ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012