Плочи

Плочи

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
BOSCH PKE645B17E
ВГРАДНА ПЛОЧА Матирана стаклокерамичка плоча Touch select; Restart функција; Дигитален дисплеј TopControl; 4 HighSpeed зони за готвење; 17 степени на подесување моќност Дигитален двостепен индикатор за преостаната топлина за секоја плоча Сигурносна брава за заштита на деца..
15,898ден
CANDY CH64C
4 зонска керамички плоча 9 нивоа Контроли на допир 1 Голем 2.3kW зона 1 Средна 1.8kW Зона 2 мали 1.2kW зони топлински индикатори Заштита за деца Боја: црна H50 x W590 x D520 mm ..
11,990ден
CANDY PVD 640/1 X
Независна вградна стаклокерамичка плоча Дигитални "soft touch" контролни тастери 4 зони за готвење: 1 x 210mm / 2,3kW 1 x 180mm / 1,8kW 2 x 140mm / 1,2kW Вкупна приклучна моќност:  6,5 kW Програматор за крај на готвење за една од зоните за готвењ..
14,990ден
ELECTROLUX EHF-06240XK
ВГРАДЛИВА ПЛОТНА4 ГРЕЈНИ ЗОНИАВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕCHILD LOCKИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА ..
13,499ден
GORENJE ECT331CSC
Стаклокерамичка плоча Црна Закосен раб од предната страна Контрола на допир (TouchControl) Тајмер Автоматска контрола на температурата за заштита од протекување 1 HiLight грејна зона + 1 HiLight дупла грејна зона напред: Круг 18/12 cm, 1.7 kW, назад: Круг (hi-light) 14..
10,990ден
GORENJE ECT620CSC
СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА GORENJE ECT620CSC   Црна Закосен раб од предната страна Контрола на допир (TouchControl) Тајмер Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење Одржув..
15,150ден
GORENJE ECT680X
ВГРАДНА СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА Црна со Иноксна рамка Контрола на допир (TouchControl) Тајмер Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење Одржување на топлина Сигнализација на преостаната топлина..
16,990ден
GORENJE ECT691CSC
СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА   Црна Закосен раб од предната страна Контрола на допир (TouchControl) Тајмер Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење PowerZone Одржување на топлина 3 HiLi..
15,990ден
GORENJE ECT693ORAB
СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА    Црна Брусен раб на плочата Контрола на допир (TouchControl) Тајмер Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење PowerZone Одржување на топлина Сигнализа..
20,490ден
GORENJE ECT6SY2B
ВГРАДНА СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА Црна Брусен раб на плочата Контрола на допир (TouchControl) Тајмер SmartControl Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување Stop&Go (Пауза) - За максимално сигурно готвење Одржување на топлина 2 HiLight зони ..
15,990ден
GORENJE ECT6SY2B
Плоча Стаклокерамичка плоча Тајмер SmartControl StopGo (пауза) Одржување на топлина Сензорско управување на допир Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување Брусен раб на плочата 4 Hi-light грејни места лево напред: Двојна грејна површина 21/12 cm, 2,2 k..
15,990ден
GORENJE ECT6SY2W
Плоча Стаклокерамичка плоча Тајмер SmartControl StopGo (пауза) Одржување на топлина Сензорско управување на допир Автоматска контрола на температурата за заштита од претекување Брусен раб на плочата 4 Hi-light грејни места лево напред: Двојна грејна површина 21/12 cm, 2,2 k..
19,150ден
HYUNDAI HYH6100SL
• Стаклокерамичка плотна • 4 Грејни зони • 1.2kW • 2x180mm 1.8kW • On/Off индикатор • контроли на допир ..
10,499ден
QUADRO BH-04-44VC
-стаклокерамика Плоча - димензии  (ш-в-д) 590 - 41 – 520 мм - вградни димензии (ш-в-д)  560 - 40- 490 мм -максимална снага  6 kw - рингли  2 x 185 mm x 1800 w      2 x 145 mm x 1200w -команди  сензорски - индикатор топлина ..
9,999ден
SIMFER H 6040 DECB
ВГРАДНА СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА индикатор за висока температура 4 грејни зони: 2 x 140 мм -1200W, 1 x 180 мм - 1800W, 1 x 140/210 мм - 2200W touch control ширина 60 cm Заштита од деца Сигурносно заклучување Приклучна моќност: 6400W Димензии: ..
11,590ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012