Зависни рерна и плоча

Зависни рерна и плоча

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT 5-B (РЕРНА+ПЛОЧА)
Зависен шпорет инокс (рерна+стакло керамика) * Зависна рерна: - вградни димензии: В/Ш/Д 59,5cm/59,5cm/55cm - 6 контролни склопкисо 5 позиции - светло во рерната - една решетка и длабока тава во рерната - турбо вентилатор - горeн грејач: 1200 W - долен грејач: 1100 ..
17,600ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012