Фрижидери

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT UCF 350
*Карактеристики: - димензии В/Ш/Д: 177cm/54cm/54,5cm - бруто/нето волумен: 276/264 l - ладилник/замрзнувач нето волумен: 189/75 l - Енергетска класа: А - Гас: Р600 - целосно вградлив *Останати карактеристики: - одмрзнувачки систем: автоматски - изменлива врата ..
18,990ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012