Аспиратори

Аспиратори

Прикажи: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај:
FAVORIT 1350 Black
Телескопски аспиратор - вграден  60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици  2x28W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm -  N/RV систем - боја: металик тело со црн панел   ..
3,290ден
FAVORIT 1350 Inox
Телескопски аспиратор - вграден  60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици  2x28W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm -  N/RV систем - боја: бело тело со инокс панел ..
3,299ден
FAVORIT 1350 White
Телескопски аспиратор - вграден  60 cm модел - 3 брзини - 550 m3/h - 2 мотори - сијалици  2x28W - алуминиумски касетни филтри - излез 120 mm - N/RV систем - боја: металик тело со inox панел ..
3,200ден
GORENJE BHP623E10W
Вграден кујнски аспиратор Издувно и проточно Енергетска класа: C Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло Боја на куќиште/декоративен оџак: Бела Енергетска класа на осветлувањето : A Енергетска класа на филтерот за маснотии: A ..
4,150ден
GORENJE BHP623E11B
Вграден кујнски аспиратор Издувно и проточно Енергетска класа: C Материјал на куќиште/декоративен оџак: Алуминиум и стакло Боја на куќиште/декоративен оџак: Црна Енергетска класа на осветлувањето : A Енергетска класа на филтерот за маснотии: A ..
5,190ден
GORENJE BHP623E13X
Вграден кујнски аспиратор Издувно и проточно Енергетска класа: C Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс Енергетска класа на осветлувањето : A Енергетска класа на филтерот за маснотии: A Енергетска класа на проток на воздух: B Максимален проток..
7,790ден
GORENJE BHP623E9X
Вграден кујнски аспиратор Издувно и проточно Енергетска класа: E Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс Енергетска класа на осветлувањето : A Енергетска класа на филтерот за маснотии: A Енергетска класа на проток на воздух: E Максимален проток..
5,790ден
GORENJE DF6116E
Вграден кујнски аспиратор   Управување: Преклопник   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 384 m³/h   Енергетска класа: F   Gorenje   Димензии (ШxВxД): 59,8 × 17,3 × 29,5 cm ..
5,190ден
GORENJE DL610SR
Интегриран кујнски аспиратор   Управување: Преклопник   Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 336 m³/h   Енергетска класа: E   Gorenje   Димензии (ШxВxД): 52,4 × 14,8 × 28,9 cm ..
5,150ден
MAX 5262 INOX
Мотор: 2 x 90W Механичка контролна табла со 3 брзини On/ Off пилот сијаличка 2 х 30W лампи Капацитет: 460 m3/h Ниво на шум: 55 dBA Ширина: 60 сантиметри Материјал: нер'ѓосувачки челик Боја: инокс ..
3,690ден
MAX 5262 WHITE
Мотор: 2 x 90W Механичка контролна табла со 3 брзини On/ Off пилот сијаличка 2 х 30W лампи Капацитет: 460 m3/h Ниво на шум: 55 dBA Ширина: 60 сантиметри Материјал: нер'ѓосувачки челик Боја: инокс со бело ..
3,500ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012