Топ производи
Најпродавани

INVENTOR L3VI-12 ION L3VO-12 INVERTER

Inventor
Продукт код: L3VI-12 ION L3VO-12
Достапност: Нема Лагер
23,990ден
Без ДДВ: 20,331ден
 
 • Капацитет на ладење:  3,20 kWh   (10918 Btu/h)
 • Капацитет на греење:  3,40 kWh   (11601 Btu/h)
 • Енергетска класа при ладење:  А ++
 • Енергетска класа при греење (топла зона):  A +++
 • Напон / фрекфенција / фаза (V / Hz / Ph) 220-240 / 50/1
 • Влезна струја при ладење (W): 120-1400
 • Влезна струја при греење (W): 120-1500
 • Внатрешна единица ШхДхВ Димензии (мм) 790x200x275
 • Надворешна единица ШхДхВ Димензии (мм) 842x320x596
 • Нето тежина внатрешна единица (kg) 9.0
 • Нето тежина надворешна единица (kg) 31.0
 • Фреон:  R410A / 850g
 • Опсег на ладење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 48 ° C
 • Опсег на греење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 24 ° C
Дизајн JLesev, Џиви © 2012