Топ производи
Најпродавани
FAVORIT MS 5000
FAVORIT MS 5000

FAVORIT MS 5000

Favorit
Продукт код: MS 5000
Достапност: На Лагер
11,500ден
Без ДДВ: 9,746ден
 
- димензии: В/Ш/Д 85/60/60
- максимален капацитет: 12 сета садови
- 4 програми
- енергетска класа: А +
- класа на сушење: А
- еден циклус:12,4 л до 17,2 л вода соодветно на програмата
- траење на програма (стандарден циклус): 155 мин
- енергетска потрошувачка: 0,95 KWh
- заштита од поплава
- прилагодувачка кошара
- боја: бела/сребрена
- On/Off копче
- рачка на вратата
- start/pause копче
- копче на вртење за селектирање на програмите
- индикатори за текот на работата на програмата
Дизајн JLesev, Џиви © 2012