Топ производи
Најпродавани

ALFA PLAM R-46S TERMO

ALFA PLAM
Продукт код: R-46S TERMO
Достапност: На Лагер
13,500ден
Без ДДВ: 11,441ден
 

ШПОРЕТ

 • Моќност: 5 KW
 • Димензии(Ш/Д/В): 915 x 565 x 850 mm
 • Димензии на рерната(Ш/Д/В): 460x485x185mm
 • Пречник на димоводно црево: 120 mm
 • Простор на загревање: 83 m3
 • Простор на загревање: 32 m2
 • Тежина нето/бруто: 102 / 117 kg
 • Степен на искористеност: 74 / 77 %
 • Челична плоча за готвење со можност за нејзино одстранување заради темелно чистење;
 • Ложиште обложено со шамотни плочи кои ја акумулираат топлината и ја зголемуваат температурата на согорување;
 • Регулатори за довод на примарен и секундарен воздух на вратата од пепељарата и вратата од ложиштето;
 • Доводот на секундарен воздух обезбедува чисто согорување и догорување на претходни несогорени продукти;
 • Голема фиока за складирање на дрва;
 • Приклучување на димовод: странично и одозгора
Дизајн JLesev, Џиви © 2012