Најнови Статии
Голем избор на печки и камини од брендот Fabbygo .. Повеќе
Летни промотивни цени на печки и котли од брендовите "Alfa Plam" и "Prity" Искористете ја можноста да купите по намалени цени до 31.08.2017 само во Џиви Гевгелија. Издвојуваме: .. Повеќе
Соларните системи овозможуваат квалитетно и сигурно искористување на еден од најголемите и бесплатни извори на енергија – Сонцето. Се користат како за загревање на санитарна топла вода так.. Повеќе
Сите Статии
Топ производи
Најпродавани
HAMA L
1,799ден
GORENJE SB800W
4,690ден
BRAUN SI 2010 MJ
1,599ден
BLACK&DECKER GL250
2,199ден
MBS MINI GLASS
6,600ден
ALFA PLAM LUCA
ALFA PLAM LUCA ALFA PLAM LUCA

ALFA PLAM LUCA

ALFA PLAM
Продукт код: LUCA
Достапност: На Лагер
46,300ден
Без ДДВ: 44,095ден
 

ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ ДУВАЛКА - ALFA PLAM LUCA

 • Моќност - 8kW

 • Димензии во мм Ш*Д*В - 500*490*955

 • Димоводник - ф80

 • Потрошувачка на пелети мин/мах - 0,82/2,03 кг/ч

 • Капацитет на резервоарот - 23 кг

 • Максимално работно време со полн резервоар - 28 ч

 • Загревање м2/м3 - 51м2/133 м3

 • Тежина нето/бруто - 110/128 кг

 • Процент на искористеност - 84,6 %

 • Омотот е изработен од квалитетен лим, а вратата од ложиштето од челик. Бочните страни се заштитени во процес на фарбање со црна боја, додека предната страна е лакирана во црна боја на која се наоѓаат и хромирани украсни лајсни. Сите видови заштита се отпорни на високи температури

 • Големо керамичко стакло на вратата од ложиштето и видлив пламен кој дополнително внесува топлина во Вашиот дом

 • Комората за согорување изработена од специјален челичен лим и лиеното ложиште овозможуваат сигурно и долготрајно функционирање на печката

 • Неделно програмирање на печката

 • Можност за работа на печката на 5 нивоа на моќност

 • Можност за управување со помош на далечински управувач

 • Вградените сигурносни термостати го оневозможуваат самозапалувањето на печката

 • Дополнителен вентилатор кој издувува топол воздух во просторијата

Дизајн JLesev, Џиви © 2012