Топ производи
Најпродавани
LIAL LIA 2500C Economic line
LIAL LIA 2500C Economic line

LIAL LIA 2500C Economic line

LIAL
Продукт код: LIA 2500C
Достапност: На Лагер
2,399ден
Без ДДВ: 2,033ден
 

КОНВЕКТОР

  • 2500 watt (1250W + 1250W)
  • Капацитет на греење: до 25 m2
  • IPX 4 Заштита од вода 
  • Водоотпорен прекинувач
  • Безбедносен прекинувач
  • Термостат
  • Вклучени држачи за на ѕид
  • Вклучени ногарки
Дизајн JLesev, Џиви © 2012