Топ производи
Најпродавани
ТДФ Соренто
ТДФ Соренто

ТДФ Соренто

Продукт код: TDF Sorento
Достапност: На Лагер
0ден
Без ДДВ: 0ден
 

ТДФ Соренто има модерен и современ дизајн кој лесно се вклопува во вашиот простор.

Се одликува со изразен комфор и сведени линии.

Материјали: штоф , еко кожа , кожа

Димензии на гарнитура Соренто:

Тросед Соренто:  230/85

Двосед Соренто : 190/85

Фотелја Соренто : 125/85

 

Дизајн JLesev, Џиви © 2012