Топ производи
Најпродавани
Душек Eko Meдиум  90*200

Душек Eko Meдиум 90*200

Продукт код: Eco Medium
Достапност: На Лагер
5,450ден
Без ДДВ: 4,619ден
 
Карактеристики и состав:
 
  • бонел јадро
  • Kovafoam полиуретанска пена
  • термофилц софт 500гр.
  • термофилц тврд 500гр.
  • платно од врвни европски произведители
  • висина : 22 см

 

Се изработува во сите димензии.

Дизајн JLesev, Џиви © 2012