Најнови Статии
Голем избор на печки и камини од брендот Fabbygo .. Повеќе
Летни промотивни цени на печки и котли од брендовите "Alfa Plam" и "Prity" Искористете ја можноста да купите по намалени цени до 31.08.2017 само во Џиви Гевгелија. Издвојуваме: .. Повеќе
Соларните системи овозможуваат квалитетно и сигурно искористување на еден од најголемите и бесплатни извори на енергија – Сонцето. Се користат како за загревање на санитарна топла вода так.. Повеќе
Сите Статии
Топ производи
Најпродавани
AQUA FILTER 1500
6,490ден
HAMA L
1,799ден
GORENJE SB800W
4,690ден
BRAUN SI 2010 MJ
1,599ден
BLACK&DECKER GL250
2,199ден
ALFA TERM 27
ALFA TERM 27

ALFA TERM 27

ALFA PLAM
Продукт код: TERM 27
Достапност: На Лагер
53,500ден
Без ДДВ: 45,339ден
 

ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ

power.png Моќност: 27 KW 

dimension.png Димензии(Ш/Д/В): 900 x 600 x 850 mm

ico_dimension_oven.png Димензии на рерната(Ш/Д/В): 330x440x260mm

ico_dimeter.png Пречник на димоводно црево: 150 mm

ico_heat_rad_77225.png  Moќност на греење при зрачење: 7 kW

ico_heat_pow.png   Топлотна моќ предадена на водата: 20 kW

ico_boiler_96298.png   Количина вода во котелот: 25 L

volume.png Простор на загревање: 270 - 450 m3

ico_area_38633.png Простор на загревање: 104 - 173 m2

weigth.png Тежина нето/бруто: 195 / 219 kg

degree.png Степен на искористеност: 76,9 / 74,4 %

Дизајн JLesev, Џиви © 2012