Топ производи
Најпродавани

THERMOFLUX INTERIO 22

ThermoFLUX-Jajce
Продукт код: INTERIO 22
Достапност: По нарачка
96,023ден
Без ДДВ: 91,450ден
 

ТОПЛОВОДЕН КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ

 • Максимална моќност: 22 kW
 • Минимална моќност: 7 kW 
 • Потрочувачка на ел. енергија ном/мах: 90/410 W
 • Максимален работен притисок: 2.5 bar
 • Вода во котелот: 40 l
 • Тежина на котелот: 240 kg
 • Потрочувачка на пелети мин/мах: 1.3/4,8 kg/h
 • Капацитет на резервоарот за пелети: 50 kg
 • Ниво на бучавост: 50 dB
 • Димензии на котелот (Ш*Д*В): 675*710*1305 mm
 • Дијаметар на приклучок за оџак: ф80 mm
 • Можност за безжично подесување на работата на котелот 
Дизајн JLesev, Џиви © 2012