Најнови Статии
Голем избор на печки и камини од брендот Fabbygo .. Повеќе
Летни промотивни цени на печки и котли од брендовите "Alfa Plam" и "Prity" Искористете ја можноста да купите по намалени цени до 31.08.2017 само во Џиви Гевгелија. Издвојуваме: .. Повеќе
Соларните системи овозможуваат квалитетно и сигурно искористување на еден од најголемите и бесплатни извори на енергија – Сонцето. Се користат како за загревање на санитарна топла вода так.. Повеќе
Сите Статии
Топ производи
Најпродавани
HAMA L
1,799ден
GORENJE SB800W
4,690ден
BRAUN SI 2010 MJ
1,599ден
BLACK&DECKER GL250
2,199ден
MBS MINI GLASS
6,600ден
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER
INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER

INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER

Inventor
Продукт код: L4VI32-12WiFiR
Достапност: Нема Лагер
21,990ден
Без ДДВ: 18,636ден
 

КЛИМА INVENTOR LIFE PRO L4VI32-12WiFiR INVERTER

 

 • Енергетска класа: A+++

 • Плазма Јонизатор

 • R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување

 • Wi-Fi Ready

 • Капацитет на ладење:  3,20 kWh   (2047 - 12965 Btu/h)

 • Капацитет на греење:  3,50 kWh   (2047 - 12966 Btu/h)

 • Енергетска класа при ладење:  А ++

 • Енергетска класа при греење (топла зона):  A +++

 • Напон / фрекфенција / фаза (V / Hz / Ph) 220-240 / 50/1

 • Влезна струја при ладење (W): 997  (120 - 1400)

 • Влезна струја при греење (W): 970  (120 - 1500)

 • Годишна потр.на енергија при ладење: 184 kWh

 • Годишна потр.на енергија при греење(топла/средна зона):  933 – 1120 kWh

 • Внатрешна единица ШхДхВ Димензии (мм): 790x200x275

 • Надворешна единица ШхДхВ Димензии (мм): 848x320x596

 • Нето тежина внатрешна единица (kg): 9.0

 • Нето тежина надворешна единица (kg): 31.0

 • Течна/гасна линија: 1/4” / 3/8”

 • Фреон:  R32 / 590g

 • Проток на воздух: 560m3/h

 • Бучност внатр./надв.единица: 42 / 55dB

 • Опсег на ладење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 43 ° C

 • Опсег на греење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 24 ° C

Дизајн JLesev, Џиви © 2012