Топ производи
Најпродавани

GORENJE W72X2

Gorenje
Продукт код: W72X2
Достапност: На Лагер
14,000ден
Без ДДВ: 11,864ден
 
Технички карактеристики:
Енергетска класа: A++
Ефект на цедење: E
Капацитет: 7 кг
Годишна потрошувачка на вода: 9680 Литри
Потрошена енергија при циклус од 40°C: 0,67 kWh
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 181 kWh
Годишна потрошувачка на вода: 9680 Литри
Преостаната вода после центрифугирање: 80 %
Времетраење на стандардна програма: 166 мин.
Времетраење на програм перење на 95°C - Памук: 170 мин.
Време на перење: 181 мин.
Времетраење на програм перење на 40°C - Памук: 160 мин.
Времетраење на програм перење на 30°C - Памук: 53 мин.
Времетраење на програм перење на 30°C - Волна: 42 мин.
Бучност: 69 dB(A)re 1 pW
Ниво на бучност при перење: 57 dB(A)re 1 pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 69 dB(A)re 1 pW
Димензии (Ш x В x Д): 60 × 85 × 60 cm
Тежина на апаратот: 69,5 кг
Димензии на амбалажата (Ш x В x Д): 64 × 92 × 68,5 cm
Бруто тежина на апаратот: 71,5 кг
Потрошувачка на енергија при уклучена машина: 1 W
Потрошувачка на енергија при исклучена машина: 0,07 W
Времетраење на stand by: 5 мин.
Приклучна моќ: 2300 W
Осигурувач: 10 amp
Дизајн JLesev, Џиви © 2012