Топ производи
Најпродавани

INVENTOR L3VI-16 ION L3VO-16 INVERTER

Inventor
Продукт код: L3VI-16 ION L3VO-16
Достапност: На Лагер
33,990ден
Без ДДВ: 28,805ден
 
 • Капацитет на ладење:  4,60 kWh   (15695 Btu/h)
 • Капацитет на греење:  5,00 kWh   (17060 Btu/h)
 • Сезонскa ефикасност (Во согласност со EN14825)
 • Енергетска класа при ладење:  А ++
 • Енергетска класа при греење (топла зона):  A +++
 • Напон / фрекфенција / фаза (V / Hz / Ph) 220-240 / 50/1
 • Влезна струја при ладење (W): 150-1860
 • Влезна струја при греење (W): 160-1680
 • Внатрешна единица ШхДхВ Димензии (мм) 970x224x300
 • Надворешна единица ШхДхВ Димензии (мм) 842x320x596
 • Нето тежина внатрешна единица (kg) 13.5
 • Нето тежина надворешна единица (kg) 33.5
 • Фреон:  R410A / 1.200g
 • Опсег на ладење (на отворено) (° C) -15 ° C ~ 48 ° C
 • Опсег на греење (на отворено) (° C) -22 ° C ~ 24 ° C
Дизајн JLesev, Џиви © 2012