Пребарување

Критериум на пребарување

Продукти кои се совпаѓаат со вашето барање

Приказ: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај по:
ALFA PLAM 70 FAVORIT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 70 FAVORIT капацитет: 7 kW димензии на шпорет во..
24,500ден
Без ДДВ: 20,763ден
ALFA PLAM 90H DOMINANT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 90H DOMINANT капацитет: 8 kW димензии на шпорет ..
27,700ден
Без ДДВ: 23,475ден
ALFA PLAM 90H FAVORIT
ШПОРЕТ ALFA PLAM 90H FAVORIT димензии на шпорет во мм (в*ш*д) 850*900*600 ..
27,300ден
Без ДДВ: 23,136ден
ALFA PLAM COMMO 15
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 15   Моќност: 15 kW Диме..
79,990ден
Без ДДВ: 76,181ден
ALFA PLAM COMMO 21
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO 21   Моќност: 21 kW Диме..
82,990ден
Без ДДВ: 79,038ден
ALFA PLAM COMMO COMPACT
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM COMMO COMPACT   Моќност: 23 kW ..
89,990ден
Без ДДВ: 85,705ден
ALFA PLAM DORMO
МОЌНОСТ: 11 Kw ДИМЕНЗИИ (Ш х Д х В): 750 x 400 x 800 mm ПРЕЧНИК НА ДИМОВО..
31,100ден
Без ДДВ: 26,356ден
ALFA PLAM EK-550 DE LUX
ШПОРЕТ ALFA PLAM EK-550 DE LUX Димензии (В x Ш x Д)  780 x 965 x 612 мм ..
11,200ден
Без ДДВ: 9,492ден
ALFA PLAM EK-550 TERMO 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM EK-550 TERMO 2 Димензии (В x Ш x Д)  780 x 965 x 612 мм ..
10,900ден
Без ДДВ: 9,237ден
ALFA PLAM GRANDE
КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ ALFA PLAM GRANDE   Моќност: 7-28 kW Диме..
133,890ден
Без ДДВ: 127,514ден
ALFA PLAM LUCA
ПЕЧКА НА ПЕЛЕТИ ДУВАЛКА - ALFA PLAM LUCA Моќност - 8kW Димензии во мм ..
40,900ден
Без ДДВ: 38,952ден
ALFA PLAM MINI ELEKTRIK
 Моќност: 3800 W Димензии (ШхДхВ): 550 x 360 x 380 mm Димензии на рерната (ШхДхВ): 4..
7,100ден
Без ДДВ: 6,017ден
ALFA PLAM R-46 DE LUX 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 DE LUX 2 Димензии (в*ш*д) 850*915*565 mm Мокност 5 ..
15,800ден
Без ДДВ: 13,390ден
ALFA PLAM R-46 ELEGANT 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 ELEGANT 2   Моќност: 5 KW  Димензии(Ш/Д/В)..
15,450ден
Без ДДВ: 13,093ден
ALFA PLAM R-46 TERMO 2
ШПОРЕТ ALFA PLAM R-46 TERMO 2 Моќност: 5 KW Димензии(Ш/Д/В): 915 x 565 x 850 m..
14,250ден
Без ДДВ: 12,076ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012