Пребарување

Критериум на пребарување

Продукти кои се совпаѓаат со вашето барање

Приказ: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај по:
PRITY  CY
Камин на цврсто гориво Максимална моќ: 15 kW Простор на загревање: 70 m2 Диме..
35,990ден
Без ДДВ: 30,500ден
PRITY  FG (СО РЕРНА)
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PRITY FG (СО РЕРНА)   Moќност: 14 kW ..
16,990ден
Без ДДВ: 14,398ден
PRITY FGW153GY
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ   Моќ /KW/макс.вр.+ камин=вкупно / 15+5+20 Грее 95..
30,999ден
Без ДДВ: 26,270ден
PRITY FM (СО РЕРНА)
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PRITY FM (СО РЕРНА)   Моќност: 12 kW ..
13,999ден
Без ДДВ: 11,864ден
PRITY K1
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PRITY K1 Моќ: 9 kW Грее: 43 m2 ..
9,090ден
Без ДДВ: 7,703ден
PRITY K13
ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ПРИТИ Моќ: 12 kW Погоден за простории до 66 m2 Големин..
12,100ден
Без ДДВ: 10,254ден
PRITY K1K
ПЕЧКА НА ЦВРСТО ГОРИВО ПРИТИ  Моќ: 9 kW Погоден за простории до 50 m2 ..
11,180ден
Без ДДВ: 9,475ден
PRITY K1R
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО ПРИТИ Моќност: 9 kW Тежина: 66 кг ..
11,390ден
Без ДДВ: 9,653ден
PRITY K22
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PRITY K22 Моќ: 10 kW Грее: 50 m2 ..
11,000ден
Без ДДВ: 9,322ден
PRITY MINI
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PRITY MINI Димензии: (Ш x В x Д) 39 x 47 x 62 cm ..
7,999ден
Без ДДВ: 6,779ден
PRITY S3W21
ШПОРЕТ НА ЕТАЖНО ГРЕЕЊЕ   Моќ /KW/макс.вр.+ камин=вкупно / 21+5+26 Грее 13..
32,000ден
Без ДДВ: 27,119ден
PRITY SR
ПЕЧКА НА ТВРДО ГОРИВО - PRITY SR   Моќност: 11 kW Тежина: 77 ..
15,490ден
Без ДДВ: 13,127ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012