Пребарување

Критериум на пребарување

Продукти кои се совпаѓаат со вашето барање

Приказ: Листа / Табела
Покажи:
Сортирај по:
VIVAX 32LE100T2S2
VIVAX 32LE100T2S2   Основни карактеристики   ..
10,990ден
Без ДДВ: 9,314ден
VIVAX 55LE75T2   Основни карактеристики   ..
25,500ден
Без ДДВ: 21,610ден
Капацитет на ладење:  3,52 kW Капацитет на греење:  3,66 kW Еколошки га..
13,990ден
Без ДДВ: 11,856ден
VIVAX ACP-12CH35AERI
Капацитет на ладење 3.52 kW, Капацитет на греење 3.81 kW, ..
25,990ден
Без ДДВ: 22,025ден
VIVAX ACP-12CH35AES
Капацитет на ладење [kW]: 3,52 Капацитет на греење [kW]: 3,66 Еколошки гас: R410A..
15,990ден
Без ДДВ: 13,551ден
Капацитет на ладење 3.52 kW Капацитет на греење 3.81 kW Фреон R410A Енергет..
32,990ден
Без ДДВ: 27,958ден
VIVAX ACP-12CH35AEZI
Капацитет на ладење 3.52 kW, Капацитет на греење 3.81 kW, ..
21,990ден
Без ДДВ: 18,636ден
Капацитет на ладење:  5,28 kW Капацитет на греење:  5,57 kW Еколошки га..
21,990ден
Без ДДВ: 18,636ден
VIVAX ACP-18CH50AERI
Капацитет на ладење 5.28 kW Капацитет на греење 5.57 kW Фреон R410A Енергет..
38,990ден
Без ДДВ: 33,042ден
Капацитет на ладење [kW]: 5.28 Капацитет на греење [kW]: 5.57 Еколошки гас: R410A..
23,500ден
Без ДДВ: 19,915ден
VIVAX ACP-18CT50AERI
Капацитет на ладење 5270 W (4700-6320W) Капацитет на греење 5570 W (5010-6680W) Ф..
39,990ден
Без ДДВ: 33,890ден
VIVAX ACP-24CH70AERI
Капацитет на ладење 7.03 kW Капацитет на греење 7.91 kW Фреон R410A Енергет..
49,990ден
Без ДДВ: 42,364ден
VIVAX HOME FH-2050
КАЛОРИФЕР модел FH-2050, калорифер моќност 2000 W два степена на моќност: 100..
649ден
Без ДДВ: 550ден
VIVAX MO 3601 W
  Моќност: 1500 W Капацитет: 36 литри Електричните плочи - ринглите се со сила о..
3,999ден
Без ДДВ: 3,389ден
VIVAX OH-112503F
Радиатор со улје Моќност: 2900 W Број на ребра: 11 Вентилатор Заштита о..
3,290ден
Без ДДВ: 2,788ден
Дизајн JLesev, Џиви © 2012