ARIA AR4VI32-24WFI / AR4VO32-24

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 10 продукт(и)
Код на производот:5213008585379
60.990,00 ден

 • Енергетска класа: A+++
• Јонизатор
• ХЕПА стерилизациски филтер
• R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
• Wi-Fi Standard
• Golden Fin
• High Density Air Dust Filter
• Капацитет на ладење: 2580 – 8440 W
• Pdesign: 7.2 kW
• Енергетска класа при ладење: А ++
• SEER: 6.4
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 394 kWh/year
• Капацитет на греење: 1520 – 9440 W
• Pdesign (греење средна зона): 5.1 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A +
• SCOP: 4.0
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 1785 kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 6.3 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.1
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 1729 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 2400 (230 - 3350) W
• Влезна струја при греење: 2180 (230 - 3370) W
• Проток на воздух (High / Medium / Low): 1020 / 830 / 640 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent / Low / Medium / High): 26 / 30 / 40 / 46 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 60 dB
• Компресор: Rotary
• Течна/гасна линија: 3/8” / 5/8”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 1080x226x335 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 845x363x702 mm
• Работна температура при ладење: -15 °C ~ 50 °C
• Работна температура при греење: -15 °C ~ 30 °C

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: