Inventor MATRIX ATS14T / HU160T9

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:

- Inventor MATRIX ATS14T / HU160T9 14kW – Топлинска пумпа воздух-вода во сплит изведба.
- Примена со подно греење, греење/ладење со фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
- А+++ Енергетска класа при греење.
- Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Willo од најнова генерација,
- Вградени се високо квалитетни Плочести изменувачи фреон-вода
- Зиден LED контролер со вградена WiFi далечинска контрола.
- Еколошки и ефикасен фреон R32.
- Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата.

Модел

ATS14T /

HU160T9

Капацитет (35°C амб./ 18°C вода)

Ладење (kW)

13,5

Капацитет (7°C амб./ 35°C вода)

Греење (kW)

14,5

EER (35°C амб./ 18°C вода)

 

3,6

COP (7°C амб./ 35°C вода)

 

4,7

SCOP (7°C амб./ 35°C вода)

 

4,72

Капацитет (35°C амб./ 7°C вода)

Ладење (kW)

12,7

Капацитет (7°C амб./ 55°C вода)

Греење (kW)

13,8

EER (35°C амб./ 7°C вода)

 

2,55

COP (7°C амб./ 55°C вода)

 

3

SEER (35°C амб./ 7°C вода)

 

4,83

SCOP (7°C амб./ 55°C вода)

 

3,47

Напојување

(V / f / Hz)

380 – 415 / 50 / 3

Работно подрачје при

Ладење (ºC)

-5 ~ +43

надворешни температури

Греење (ºC)

-25 ~ +35

Санитарна вода

(ºC)

-25 ~ +43

Звучен притисок

Ладење (dB(A))

51

Греење (dB(A))

32

Разладно средство

(kg)

1,84

Димензии на надворешна единица ширина / висина / длабочина

(mm)

1118 / 865 / 523

Димензии на внатрешна единица ширина / висина / длабочина

(mm)

420 / 790 / 270

Тежина надворешна / внатрешна

(kg)

116 / 45

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: