ARIA AR4VI32-18WFI / AR4VO32-18

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 14 продукт(и)
Код на производот:5213008585355
44.990,00 ден

• Енергетска класа: A+++
• Јонизатор
• ХЕПА стерилизациски филтер
• R32 Нов еколошки фреон за намалени трошоци за одржување
• Wi-Fi Standard
• Golden Fin
• High Density Air Dust Filter
• Капацитет на ладење: 1850 – 6150 W
• Pdesign: 5.3 kW
• Енергетска класа при ладење: А ++
• SEER: 6.4
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 290 kWh/year
• Капацитет на греење: 1380 – 6800 W
• Pdesign (греење средна зона): 3.9 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A +
• SCOP: 4.0
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 1365 kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 4.5 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.1
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 1235 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 1550 (120 - 2380) W
• Влезна струја при греење: 1500 (220 - 2430) W
• Проток на воздух (High / Medium / Low): 750 / 501 / 417 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent / Low / Medium / High): 20 / 28 / 35 / 41 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 57 dB
• Компресор: Rotary
• Течна/гасна линија: 1/4” / 1/2”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 965x215x319 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 880x333x554 mm
• Работна температура при ладење: -15 °C ~ 50 °C
• Работна температура при греење: -15 °C ~ 30 °C

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: