Daikin Altherma 3 со бојлер 16 kW

Рејтинг: Сè уште не оценето
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:2345678900814

УДОБНОСТ
» Производство на топлина до 60°C при надворешна температура од -10°C
» Само греење, достапни се повратни (ладење) и двозонски модели
» Тивка надворешна единица : 42 dB(A)*
» Лесно управување со термостатот Madoka (бел, сребреносив или црн)
» Оперативен опсег на надворешна единица до -28°C
*Притисок на звук на 5m од единицата, 1,5m од подлогата
ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА И ОДРЖУВАЊЕ
» Намалување на времето за инсталација: помош при конфигурирање преку Heating Solutions Navigator (HSN)
» Целосно опремен производ со магнетски филтер и вентил отпорен на замрзнување (дополнителна опција)
ПОВРЗЛИВОСТ
» Управувајте со производот далечински од вашиот паметен телефон или таблет благодарение на опцијата за LAN.
ЕКОНОМИЧНА
» До A+++ за греење при 35°C / A++ при 55°C

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: