LEON LHUVI-18WFI / LHUVO-18

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:5213013880452
57.500,00 ден

*Ultraviolet Type C Technology & Ionizer - Јонизаторот нa ефикасен начин ги отстранува штетните честички, како што се бактерии, полен, вируси, прашина, нудејќи постојано чувство на свежина.
*Active Carbon Filter & PM2.5 Filter - квалитетот на воздухот во вашиот дом наградете го со филтерот PM2.5 кој ги неутрализира штетните микроорганизми,
*Antibacterial Protection - ја отстранува влажноста, што го поттикнува ширењето на бактериите
*Follow Me - овозможува мерење на идеалната температура
*Golden Fin - антикорозивната обвивка обезбедува ефективни перформанси која го продолжува животниот век на клима уредот.
*Wi-Fi Standard - контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
*ECO mode можете да го поставите клима уред да работи со максимална заштеда на енергија
*Powerful Self-Cleaning - ефективно чистење на климата со која се спречува развивање на бактерии
*Ефикасна и Ефективна работа на греење дури и на -25°C.

 

• Капацитет на ладење: 1990 – 6130 W
• Pdesign: 5.3 kW
• Енергетска класа при ладење: А +++
• SEER: 8.5
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 220 kWh/year
• Капацитет на греење: 1350 – 6770 W
• Pdesign (греење средна зона): 4.3 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A ++
• SCOP: 4.3
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 1309 kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 5.5 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.3
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 1118 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 1320 (590 - 1790) W
• Влезна струја при греење: 1500 (940 - 1700) W
• Проток на воздух (Low / Medium / High) : 685 / 580 / 400 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent / Low / Medium / High): 22 / 23 / 35 / 41 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 56 dB
• Компресор: Rotary
• Течна/гасна линија: 1/4” / 1/2”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 1050x250x319 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 890x342x673 mm
• Работна температура при ладење: -20 °C ~ 50 °C
• Работна температура при греење: -20 °C ~ 30 °C

 

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: