Контакт

Адреса:
ул. Железничка бр. 8А, Гевгелија
Телефон:
Салон за техника: 034-211-299, 075 416 317 / Салон за мебел: 034-611-899, 075-225-699

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.