COMFORT MFVI32-12WFI / MFVO32-12

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 2 продукт(и)
Код на производот:5213008584341
48.990,00 ден

• Енергетска класа: A+++
• Ultraviolet Technology Type C & Ionizer
• Тивко работење на 16 dB
• Грејач на компресор и шасија
• Wi-Fi Standard
• Сензор за движење
• Стерилизација на клима уредот на 56 °C
• Капацитет на ладење: 1000 – 4000 W
• Pdesign: 3.5 kW
• Енергетска класа при ладење: А +++
• SEER: 8.5
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 144 kWh/year
• Капацитет на греење: 1000 – 5200 W
• Pdesign (греење средна зона): 2.8 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A ++
• SCOP: 4.6
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 854 kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 3.0 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.5
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 756 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 880 (300 - 1500) W
• Влезна струја при греење: 1100 (500 - 1600) W
• Проток на воздух (Turbo/High/Medium/Low/Silent): 700 / 650 / 550 / 400 / 300 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent/Low/Medium/High): 17 / 26 / 33 / 39 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 48 dB
• Компресор: Hitachi
• Течна/гасна линија: 1/4” / 3/8”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 856x197x300 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 800x275x553 mm
• Работна температура при ладење: -20 °C ~ 43 °C
• Работна температура при греење: -20 °C ~ 24 °C

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: