Inventor MATRIX ATS08S / HU100S3

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:нема на залиха 0 продукт(и)
Код на производот:

- Inventor MATRIX ATS08S / HU100S3 8kW – Топлинска пумпа воздух-вода во сплит изведба.
- Примена со подно греење, греење/ладење со фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
- А+++ Енергетска класа при греење.
- Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Willo од најнова генерација,
- Вградени се високо квалитетни Плочести изменувачи фреон-вода
- Зиден LED контролер со вградена WiFi далечинска контрола.
- Еколошки и ефикасен фреон R32.
- Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата.

Модел

ATS08S /

HU100S3

Капацитет (35°C амб./ 18°C вода)

Ладење (kW)

8,4

Капацитет (7°C амб./ 35°C вода)

Греење (kW)

8,3

EER (35°C амб./ 18°C вода)

 

5,05

COP (7°C амб./ 35°C вода)

 

5,2

SCOP (7°C амб./ 35°C вода)

 

5,21

Капацитет (35°C амб./ 7°C вода)

Ладење (kW)

7,4

Капацитет (7°C амб./ 55°C вода)

Греење (kW)

7,5

EER (35°C амб./ 7°C вода)

 

3,38

COP (7°C амб./ 55°C вода)

 

3,18

SEER (35°C амб./ 7°C вода)

 

5.83

SCOP (7°C амб./ 55°C вода)

 

3,36

Напојување

(V / f / Hz)

220-240 / 50 / 1

Работно подрачје при

Ладење (ºC)

-5 ~ +43

надворешни температури

Греење (ºC)

-25 ~ +35

Санитарна вода

(ºC)

-25 ~ +43

Звучен притисок

Ладење (dB(A))

46

Греење (dB(A))

30

Разладно средство

(kg)

1,65

Димензии на надворешна единица ширина / висина / длабочина

(mm)

1118 / 865 / 523

Димензии на внатрешна единица ширина / висина / длабочина

(mm)

420 / 790 / 270

Тежина надворешна / внатрешна

(kg)

78,5 / 43

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: