INVENTOR V7CI32WiFiR - 50 / U7RT32 - 50 + CPO7

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:0791688787375
167.990,00 ден
Инвертерски касетен клима уред

Модел: V5MCI32-50WiFiR / U5MRT32-50

 

Карактеристики:

- Golden Fin - златна антикорозивна облога на надворешната единица за подобри перформанси и подолг работен век

- 360o Air Outlet - дување на воздух во 360о

- Fresh Air Intake - можност за внесување свеж воздух

- External Air Duct Outlet - можност за вградување канал за дување во друга соба

- Wi-Fi Ready - можност за контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон

- Built-in Drain Pump - вградена пумпа за кондензат

- Hotel Menu - хотелско мени за поекономично работење

- R32 ECO Refrigerant - Еко фреон со 68% помал потенцијал за глобално затоплување

- Central control management (optional) - можност за контрола до 64 единици од централен контролер

 

Технички карактеристики:

Капацитет на ладење: 48.000 (16.224-49.761) Btu/h

Капацитет на ладење: 14.07 (4.76-14.58) kWatt

Капацитет на греење: 55.000 (13.396-57.206) Btu/h

Капацитет на греење: 16.12 (3.93-16.77) kWatt

Ладење:

 - Pdesign: 14 kW

 - Енергетска класа: A++

 - SEER: 6.1

Греење (Средна зона):

 - Pdesign: 11.2 kW

 - Енергетска класа: A+

 - SCOP: 4.0

Греење (Топла зона):

 - Pdesign: 12.5 kW

 - Енергетска класа: A++

 - SCOP: 4.8

Напон / Фреквенција / Фази (V/Hz/Ph): 380-415 / 50 / 3

Влезен напон:

 - Ладење: 1.8 - 9.3 A

 - Греење: 1.56 - 8.9 A

Влезна струја:

 - Ладење: 1.174 - 5.602 W

 - Греење: 987 - 5.378 W

Проток на воздух (High/Medium/Low): 1.715 / 1.568 / 1.381 m3/h

Бучност:

 - Внатрешна единица (Low/Medium/High): 49 / 50 / 52 dBA

 - Надворешна единица: 66 dBA

Ниво на звучна моќност:

 - Внатрешна: 65 dBA

 - Надворешна: 72 dBA

Кабел: 5x2.5 mm2

Комуникациски кабел:  3x1.5 & (2 x 1.0 Shield) mm2

Осигурачи: 3x20 A

Димензии (ШxДxВ):

 - Панел: 950x950x55 mm

 - Внатрешна единица: 840x840x287 mm

 - Надворешна единица: 952x415x1.333 mm

Тежина:

 - Панел: 5 kg

 - Внатрешна: 29 kg

 - Надворешна: 106.7 kg

Течна линија / Гасна линија (inch): 3/8" / 5/8"

Фреон (kg): R32 / 2.8

Опсег на работа:

 - Ладење: -15~50 C

 - Греење: -15~24C

 

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: