PROfessional PFUVI- 24WFI / PFUVO-24

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:5213008587397
58.990,00 ден

*Ultraviolet Type C Technology & Ionizer - Јонизаторот нa ефикасен начин ги отстранува штетните честички, како што се бактерии, полен, вируси, прашина, нудејќи постојано чувство на свежина.
*Active Carbon Filter & PM2.5 Filter - квалитетот на воздухот во вашиот дом наградете го со филтерот PM2.5 кој ги неутрализира штетните микроорганизми,
*Antibacterial Protection - ја отстранува влажноста, што го поттикнува ширењето на бактериите
*Follow Me - овозможува мерење на идеалната температура
*Turbo Mode - го засилува работењето на клима уредот за побрзо да се излади/затопли просторијата
*Golden Fin - антикорозивната обвивка обезбедува ефективни перформанси која го продолжува животниот век на клима уредот.
*Wi-Fi Standard - контролирање на клима уредот преку вашиот смартфон
*ECO mode можете да го поставите клима уред да работи со максимална заштеда на енергија
*Powerful Self-Cleaning - ефективно чистење на климата со која се спречува развивање на бактерии
*Ефикасна и Ефективна работа на греење дури и на -20°C.

• Капацитет на ладење: 1400 – 7500 W
• Pdesign: 6.7 kW
• Енергетска класа при ладење: А ++
• SEER: 6.89
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 341 kWh/year
• Капацитет на греење: 900-7300 W
• Pdesign (греење средна зона): 5.7 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A +
• SCOP: 4.11
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 1.867 kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 7.0 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.25
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 1158 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 2000(130 - 3000) W
• Влезна струја при греење: 1960 (200 - 2700) W
• Проток на воздух : 1150 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent / Low / Medium / High): 31 / 37 / 43 / 480 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 58 dB
• Компресор: Rotary
• Течна/гасна линија: 1/4” / 5/8”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 1.132x232x330 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 900x350x700 mm
• Работна температура при ладење: 16 °C ~ 49 °C
• Работна температура при греење: -20 °C ~ 30 °C

 

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: