COMFORT MFVI32-18WFI / MFVO32-18

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Inventor
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:5213008584365
66.990,00 ден

• Енергетска класа: A+++
• Ultraviolet Technology Type C & Ionizer
• Тивко работење на 16 dB
• Грејач на компресор и шасија
• Wi-Fi Standard
• Сензор за движење
• Стерилизација на клима уредот на 56 °C
• Капацитет на ладење: 1400 – 6000 W
• Pdesign: 5.2 kW
• Енергетска класа при ладење: А ++
• SEER: 7.2
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при ладење: 253 kWh/year
• Капацитет на греење: 1400 – 6900 W
• Pdesign (греење средна зона): 4.6 kW
• Енергетска класа при греење (средна зона): A ++
• SCOP: 4.6
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (средна зона): 1401 kWh/year
• Pdesign (греење топла зона): 4.8 kW
• Енергетска класа при греење (топла зона): A +++
• SCOP: 5.6
• Сезонска просечна потрошувачка на енергија при греење (топла зона): 1190 kWh/year
• Влезна струја при ладење: 1400 (500 - 2000) W
• Влезна струја при греење: 1500 (520 - 2350) W
• Проток на воздух (Turbo/High/Medium/Low/Silent): 1050 / 900 / 750 / 650 / 550 m3/h
• Ниво на бучава на внатрешна единица (Silent/Low/Medium/High): 28 / 37 / 41 / 45 dB
• Ниво на бучава на надворешна единица: 51 dB
• Компресор: Mitsubishi
• Течна/гасна линија: 1/4” / 1/2”
• Внатрешна единица ШхДхВ: 999x225x323 mm
• Надворешна единица ШхДхВ: 820x338x614 mm
• Работна температура при ладење: -20 °C ~ 43 °C
• Работна температура при греење: -20 °C ~ 24 °C

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: