Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ16Pd/NhG-M

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Gree
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:600001062259

-VERSATI III 16KW 3фазна – Топлиска пумпа воздух-вода во Моноблок изведба.
-Примена со подно греење, греење/ладење со Фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
-А+++ Енергетска класа при греење.
-Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Willo од најнова генерација, AlfaLaval i Danfoss изменувачи.
-Вградени се високо квалитетни Плочести изменувачи фреон-вода од марките AlfaLaval i Danfoss.
-Зиден LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку телефон.
-Еколошки и ефикасен фреон R32.
-Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата.

Модел

VERSATI 3
MONOBLOCK 16

Шифра на модел

GREE GRS-CQ16Pd/NhG-K

Капацитет (35°C амб./ 18°C вода)

Ладење (kW)

14.5

Капацитет (7°C амб./ 35°C вода)

Греење (kW)

15.5

EER (35°C амб./ 18°C вода)

 

3.7

COP (7°C амб./ 35°C вода)

 

4.3

SCOP (7°C амб./ 35°C вода)

 

4.17

Капацитет (35°C амб./ 7°C вода)

Ладење (kW)

13

Капацитет (7°C амб./ 45°C вода)

Греење (kW)

15.5

EER (35°C амб./ 7°C вода)

 

2.75

COP (7°C амб./ 45°C вода)

 

3.4

SEER (35°C амб./ 7°C вода)

 

4.55

SCOP (7°C амб./ 55°C вода)

 

3.2

Напојување

(V / f / Hz)

220 ~ 240 / 1 / 50

Работно подрачје при
надворешни температури

Ладење (ºC)

+10 ~ +48

Греење (ºC)

-25 ~ +35

Санитарна вода

(ºC)

+40 ~ +80

Звучен притисок

Ладење (dB(A))

55

Греење (dB(A))

57

Разладно средство

(kg)

2.8

Нето ширина / висина / длабочина

(mm)

1200 / 878 / 460

Бруто ширина / висина / длабочина

(mm)

1288 / 1020 / 548

Тежина нето / бруто

(kg)

147 / 160

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: