Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ8.0Pd/NhG-K

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Gree
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:

VERSATI III 8KW – Топлиска пумпа воздух-вода во Моноблок изведба.
-Примена со подно греење, греење/ладење со Фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
-А+++ Енергетска класа при греење.
-Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Willo од најнова генерација, AlfaLaval i Danfoss изменувачи.
-Вградени се високо квалитетни Плочести изменувачи фреон-вода од марките AlfaLaval i Danfoss.
-Зиден LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку телефон.
-Еколошки и ефикасен фреон R32.
-Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата.


Модел

VERSATI 3

MONOBLOCK  8

Шифра на модел

GREE GRS-CQ8.0Pd/NhG-K

Капацитет (35°C амб./ 18°C вода)

Ладење (kW)

6,8

Капацитет (7°C амб./ 35°C вода)

Греење (kW)

7,5

EER (35°C амб./ 18°C вода)

 

4,4

COP (7°C амб./ 35°C вода)

 

4,6

SCOP (7°C амб./ 35°C вода)

 

4,65

Капацитет (35°C амб./ 7°C вода)

Ладење (kW)

5

Капацитет (7°C амб./ 45°C вода)

Греење (kW)

7,5

EER (35°C амб./ 7°C вода)

 

3,2

COP (7°C амб./ 45°C вода)

 

3,75

SEER (35°C амб./ 7°C вода)

 

5,05

SCOP (7°C амб./ 55°C вода)

 

3,25

Напојување

(V / f / Hz)

220 ~ 240 / 1 / 50

Работно подрачје при

Ладење (ºC)

+10 ~ +48

надворешни температури

Греење (ºC)

-25 ~ +35

Санитарна вода

(ºC)

+40 ~ +80

Звучен притисок

Ладење (dB(A))

54

Греење (dB(A))

56

Разладно средство

(kg)

1,2

Нето ширина / висина / длабочина

(mm)

1150 / 756 / 390

Бруто ширина / висина / длабочина

(mm)

1250 / 900 / 490

Тежина нето / бруто

(kg)

92 / 106

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: