Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ6.0Pd/NhG-E

Рејтинг: Сè уште не оценето
Производител: Gree
Достапност:на залиха 1 продукт(и)
Код на производот:600001075815
148.999,00 ден

VERSATI 4.6KW – Топлиска пумпа воздух-вода во Моноблок изведба.
-Примена со подно греење, греење/ладење со Фенкојлери или греење со соодветни радијатори.
-А+++ Енергетска класа при греење.
-Вграден 2-степен компресор.
-Вградени се високо квалитетни Плочести изменувачи фреон-вода од марките AlfaLaval i Danfoss.
-Зиден LED контролер со Touch-Screen контрола, како и вградена WiFi далечинска контрола преку телефон.
-Еколошки и ефикасен фреон R32.
-Еуровент Сертификат и можност за аплицирање за кредит преку GEFF програмата.


Модел

VERSATI 4

MONOBLOCK  6

Шифра на модел

GREE GRS-CQ6.0Pd/NhG-E

Капацитет (35°C амб./ 18°C - 23°C вода)

Ладење (kW)

6,8

Капацитет (7°C амб./ 30°C - 35°C вода)

Греење (kW)

6

EER (35°C амб./ 18°C - 23°C вода)

 

5,1

COP (7°C амб./30°C -  35°C вода)

 

5,4

SCOP (35°C вода)

 

5,05

Капацитет (35°C амб./ 7°C - 12°C вода)

Ладење (kW)

5,7

Капацитет (7°C амб./ 40°C - 45°C вода)

Греење (kW)

6,8

EER (35°C амб./ 7°C - 12°C вода)

 

3,25

COP (7°C амб./ 40°C - 45°C вода)

 

4,1

SEER 

 

4,96

SCOP (55°C вода)

 

3,5

Напојување

(V / f / Hz)

220 ~ 240 / 1 / 50

Работно подрачје при

Ладење (ºC)

+10 ~ +48

надворешни температури

Греење (ºC)

-25 ~ +35

Санитарна вода

(ºC)

+40 ~ +80

Звучен притисок

Ладење (dB(A))

53

Греење (dB(A))

56

Разладно средство

(kg)

0,95

Нето ширина / висина / длабочина

(mm)

1150 / 733 / 372

Бруто ширина / висина / длабочина

(mm)

1250 / 900 / 503

Тежина нето / бруто

(kg)

90 / 106

Последни прегледи

There are yet no reviews for this product.
Сега напишете (краток) преглед....(мин. 100, макс. 2000 карактери)
Прво: Оценете го производот. Изберете оценка помеѓу 0 (најлошо) и 5 sвезди (најдобро). Рејтинг:
Characters written: